tiistai 29. syyskuuta 2015

Kokeita

Viime kirjoituksesta onkin taas vähän aikaa, ukkonen rikkoi kotonani netin ja se saatiin vasta toimimaan.. Mutta koulussa meillä on ollut melko paljon kokeita. Niistä aion tässä kirjoituksessa kertoa.

Pesu- ja hoitokäsittelyn kokeita on ollut kaksi. Ensimmäisestä kokeesta arvosanaksi taisi tulla 2+. Miinusta sain luonteelleni ominaisesta rauhallisuudesta ja hitaudesta, asioitten pitäisi tapahtua hieman reippaammin..  Kuvat unohtui valitettavasti ottaa, jatkossa yritän muistaa!

Toisessa pesu- ja hoitokäsittelyn kokeessa arviointi oli tiukempi, ja myös föönaus arvioitiin. Pesu- ja hoitokäsittelystä arvosanaksi tuli 2½.


                                                          
                                                                             Tässä lähtötilanne




Nämä kuvat ovat pesun ja föönauksen jälkeen. Lopuksi vielä suoristin hiukset, josta minulla ei yllätysyllätys ole kuvaa. :D Hius oli rakennevaurioitunut ja hyvin hento ja se oli hieman vaikea föönata.

Ehostuksen kokeessa teimme asiakkaalle päivämeikin ja arvosanaksi tuli 3. Poskipunat oli oikeassa kohdassa, huultenrajaus ja kulmat symmetriset. Käyttämäni värit kuulemma olivat kivat yhdessä.

Muoto-opista oli myös koe. Meidän piti nimetä erilaisia kasvonmuotoja ja suunnitella niihin sopivat kampaukset. Arvosana ei ole vielä tiedossa.

Jatkossa yritän kirjoittaa vähän yksityskohtaisemmin ja useammin, ja myös niitä kuvia yritän muistaa ottaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti